Ozonoteràpia

¿Què és l'Ozó?

Ozonoterapia

DEFINICIÓ

L’ozó és un gas format per tres àtoms d’oxigen que s’utilitza en la pràctica mèdica barrejat amb l’oxigen medicinal. L’ozonoteràpia és l’aplicació d’ozó amb finalitats terapèutiques com a únic tractament o com a teràpia complementària.

Quan s’administra ozó a un individu, s’activen un seguit de reaccions beneficioses per a l’organisme.

EFECTES

L’ozó provoca la regeneració fisiològica de l’organisme gràcies a les seves propietats antioxidants, antiinflamatori, imunomoduladores i regeneradores de la zona tractada.

INDICACIONS

L'ozó té múltiples indicacions. Al nostre centre tenim més de 10 anys d'experiència en el tractament de l'hèrnia discal amb excel·lents resultats. L'ozonoteràpia és el tractament de primera elecció en l'hèrnia discal sense pinçament nerviós.

MANERA D'APLICACIÓ

El tractament mitjançant l’ozonoteràpia es pot administrar de diferents maneres segons la patologia que cal tractar (sistèmic, tòpic, intramuscular,...). Les formes d’aplicació d’ozó són mínimament invasives i sense pràcticament efectes secundaris.

CONTRAINDICACIONS

Existeixen poques contraindicacions vers l’ozonoteràpia: l’embaràs, l’hipertiroïdisme no controlat i el favisme o al·lèrgia a les faves (molt poc freqüent en el nostre medi).

INTERACCIONS I EFECTES INDESITJABLES

L’ozó no té interaccions. Aquesta naturalesa li permet combinar-se amb altres tractaments (fins i tot els oncològics) i aconseguir més ràpidament la curació, solucionar amb agilitat els problemes de salut i atenuar el dolor que se’n deriva.

Tot això sense preocupar-se de possibles al·lèrgies, intoleràncies i altres efectes indesitjables.

Beneficis

1. ANTIOXIDANT

L'ozonoteràpia és un regulador del sistema biològic mitjançant la seva capacitat antioxidant. Disminueix la necessitat de fàrmacs fins a eliminar-los. Pel seu efecte més fisiològic i integrador, disminueix el risc de recaigudes.

2. TRACTAMENT AMBULATORI

Les intervencions quirúrgiques i els riscos que comporten es poden evitar amb tractaments a partir d’ozó. També pot ser una alternativa a la cirurgia per aquells pacients que tenen patologies que els impedeixen ser operats.

3. APLICABLE A MÚLTIPLES ENFERMETATS

L’ozonoteràpia és efectiva per a múltiples malalties. És compatible tractar alhora artrosi, diabetis mellitus i hèrnia discal de manera coordinada i en un únic centre.

4. AMB RESULTATS AVALATS

La satisfacció dels nostres pacients recolzen els nostres resultats.

INSTAL·LACIONS I TECNOLOGIA

Disposem d'unes modernes instal·lacions en un annex a la Clínica Corachan per a poder preservar la privacitat i tranquil·litat dels nostres pacients.
El nostre equipament de tecnologia alemanya, disposa de nivells d'excel·lència i segueix tots els controls de qualitat establerts per la normativa de la directiva europea de productes sanitaris 93/42/CEE (DIN EN ISO 9001:2000 & DIN EN 13455:2003).

maquina
consultorio

consulta